Op maat en handgemaakt

Alles wat wij maken is op maat en handgemaakt naar jouw wensen. Hiermee is iedere stoel, kast of welk meubel dan ook 100% uniek en op maat voor jou. Samen bepalen we wat je wilt hebben. Materiaal, afmetingen en wensen nemen we door om samen tot een mooi idee te komen.

Voor binnen en buiten

Wij maken meubels voor binnen en buiten. Wil je een mooie, robuuste steigerhouten tafel en bijpassende stoelen voor buiten of toch liever die rustieke eikentafel die je altijd al wilde voor binnen? Geen probleem, alles kan. Jouw wensen en budget zijn leidend voor wat wij maken. In overleg is alles mogelijk.

Mooie materialen

Graag gaan wij op zoek naar mooie materialen. Die ene plank met die mooie tekening erin voor dat ladefront. Of dat eikenhout met veel noesten voor die robuuste tafel. Misschien wil je juist een zo strak mogelijk uiterlijk. Ook goed, dan gaan we daarnaar op zoek. Met slechte materialen een mooi resultaat krijgen is onmogelijk. Daarom werken wij met mooie materialen om zo een zo mooi mogelijk eindresultaat te krijgen.

Top kwaliteit

Kwaliteit begint met het materiaal. Kwalitatief goede basismaterialen gebruiken levert vanzelf een topkwaliteit op. Daarnaast besteden wij aandacht aan alles, dat is namelijk onze passie. Meubels voor buiten worden, desgewenst, rondom in de beits of lak gezet om zo een lange levensduur te krijgen. De afwerking van meubels wordt aangepast op het doel en in overleg!

Contact